Vinil

Vinil je odporen in vzdržljiv material 

Vinil se v Sloveniji šele dobro uveljavlja. Veliko kupcev ga še ne pozna in se tako raje odloči za keramične ploščice ali za les. Vendar pa skriva vinil ogromno odličnih lastnosti, zaradi katerih postaja vse bolj priljubljen. Ena izmed glavnih prednosti vinila je ta, da je popolnoma vodoodporen. To je velika prednost vsakega materiala, saj nam tako nikoli ne bo skrbelo, ko se bodo tla zmočila. 

Vinil je tako odličen za mlade družine, ki imajo majhen otroke. Otroci med igro ali med prehranjevanjem in pitjem večkrat kaj polijejo. Pri vinilnih talnih oblogah, nam ne bo treba skrbeti za nastale lužice, saj jih bomo zlahka obrisali, pri tem pa tal ne bomo uničili. 

Vinil pa je odličen tudi v primeru, da imamo doma hišne ljubljenčke, saj je izredno odporen na praske. Vsakdo, ki ima doma psa ali mačko ve, kako hitro se lahko zgodi, da postanejo tla spraskana. Ker je vinil izdelan iz petih močnih slojev, mu praske ne bodo prišle do živega in tudi po dolgih letih uporabe bo točno takšen, kot je bil prvi dan. 

 

Notranja drsna vrata za manjša stanovanja

Notranja drsna vrata so odlična za različne situacije, ko nam primanjkuje prostore. Namestimo jih lahko praktično povsod, kamor jih želimo. Največkrat pa se uporabijo v tam, kjer ne moremo namestiti klasičnih vrat s kljuko. Prednost drsnih vrat je tudi ta, da pri odpiranju porabijo izredno malo prostora. 

Notranja drsna vrata lahko vgradimo tudi v steno in tako bodo v času, ko bodo odprta, popolnoma neopazna. Kar je izjemna prednost za majhne prostore, kjer moramo paziti, da je vsak centimeter dobro izkoriščen. 

Notranja drsna vrata so lahko izdelana iz različnih materialov in v različnih barvah. Veliko mladih se najraje odloči za bela drsna vrata, ki se najlepše zlijejo z belimi stenami in tako postanejo skorajda neopazna.