Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije so odlične za zaščito pred soncem

Zunanje žaluzije imajo možnost postavitve na zunanjo stran okna. Odlične so za izolacijo, saj preprečujejo segrevanje okenskega stekla in tako ohranjajo stanovanje izjemno hladno ter prijetno za bivanje. Idealne so za uravnavanje želene količine svetlobe s prostoru, saj jih lahko pripremo ali pa odpremo točno toliko kot si želimo. Poleg tega nam ne popolnoma zaprejo pogleda skozi okno, kot to storijo rolete, zato so izjemno priljubljene.

Zunanje žaluzije lahko naročimo tudi v roletnih omaricah in jih imamo spravljene, kadar jih ne uporabljamo. S pomočjo omarice, so naše žaluzije tudi bolj čiste. Žaluzije lahko upravljamo ročno ali na elektriko. Veliko ljudi si jih namesti v zimske vrtove, saj omogočajo dobro počutje ter hladen prostor.

Zunanje žaluzije so izdelane iz kvalitetnih aluminijastih materialov, ki so odporni na vse vremenske pojave. Pri novogradnjah jih lahko tudi vgradimo v fasado. Lamele so lahko različnih barv. Tisti najzahtevnejši kupci, lahko s seboj prinesejo tudi barvno lestvico in tako dobijo točno zaželeno barvo svojih zunanjih žaluzij.

Roloji za moderen dom

Roloji so idealni za vsa moderno opremljena stanovanje teh hiše. Vsak mlad par, ki si na novo opremi svoj dom, si ne želi zaves, ki so bile aktualne v preteklosti. Moderno zasnovani domovi zahtevajo moderne zavese. Takšna moderna rešitev je zagotovo rolo, ki nudi funkcionalen tip zavese, ki nas bo preprečeval vstop močne svetlobe v prostor ter krasil in lepšal naš dom.

Roloji imajo različne sisteme za upravljanje. Lahko jih upravljamo z vlečno vrvico. Ta sistem je najbolj pogost in priljubljen, saj je izjemno enostaven. Lahko jih upravljamo z motorjem, kar je idealno za vse dobro opremljene nove domove. Zadnja možnost pa je upravljanje z vzmetjo, ki je ena izmed elegantnejših rešitev. Rolo enostavno potegnemo malce navzdol in sam se bo pospravil.

Roloji imajo različne cene, ki so odvisne od materiala in načina izdelave ter upravljanja. Vsakdo lahko najde primeren rolo zase in za svoj dom.