zobne luske

Zobni vsadki brez operacije so enostavni poseg

Večina ljudi se sreča s situacijo, ko jim odpade zob. Nekateri so ob tem dogodku popolnoma mirni, saj vedo, da je danes možnih več rešitev, s katerimi lahko odpravimo ta neprijeten pripetljaj. Zobozdravniki nam pri tem seveda pomagajo in nam svetujejo na najrazličnejše načine. Pred potrebnimi posegi je najprej seveda potrebno opraviti posebno obliko slikanja, nato pa se lahko odločamo za nadaljnje poteke. Najpogosteje nam strokovnjaki predlagajo zobne vsadke. Če so pogoji v naših ustih v povezavi z zobmi v redu, potem so v igri zobni vsadki brez operacije.

Zobni vsadki brez operacije – rešitev, ki nas navdušuje

Ko po slikanju našega zobovja ugotovimo, da smo pripravljeni na poseg, kjer nam bo zobozdravnik vstavil posebne vsadke, nas je najprej nekoliko strah. Ta pa nas zelo hitro mine, saj nam zobozdravnik pove, da nam bodo vsadke vstavili brez kakršne koli operacije, saj imamo za to izjemno dobre pogoje.

Zobne luske so dobra izbira

Zobne luske so tanka individualno izdelana plast porcelana, ki se prilepi na naše zobe. Njihov namen je, da nam spremenijo obliko, barvo ter položaj, lahko pa tudi zmanjšamo ali pa zapremo razmake med zobmi. Zobne luske izgledajo popolnoma naravno. Za njih je značilno, da so izdelane iz zobne keramike, ki ima nalogo, da ojača naše zobe. Z zobnimi luskami tako lahko popravimo nenormalno obliko naših zob, nazobčane zobe, zabarvane zobe ter podobno. Strokovnjaki pravijo, da je to primerna in dobra odločitev prav za vsakega posameznika, ki bi si želel imeti lepše zobe.