iveco servis

Zmogljivi minibus tudi za najbolj zahtevne

Med velikimi avtobusi ne manjka takšnih, ki navdušujejo z vsemi mogočimi dodatki za optimalno udobje na dolgih poteh in presenetljivo zmogljivostjo na vseh terenih. Manjši busi, ki so običajno namenjeni krajšim potem ali občasnim prevozom, v tem oziru ne izstopajo toliko, saj te prednosti ne pridejo toliko v poštev. Iveco Feniksbus pa ni med tistimi, ki bi skoparili pri prestižu in zmogljivosti. Ta impresivni malček med avtobusi bo zadovoljil še tako zahtevne operaterje, in to ne le z udobjem pri vožnji.

Kaj vse zmore Feniksbus?

Ivecov mali avtobus sprejme do 33 potnikov, kar ga pravzaprav uvršča med srednje velike avtobuse. Je pa vozilo vseeno kompaktno in okretno, tako da z izkušenim voznikom za krmilom ne bo imelo težav pri premagovanju ozkih ulic. Jasno je torej, da je kot nalašč za mestno vožnjo, a zahvaljujoč vsestranski funkcionalnosti to nikakor ni vse, kar zmore. Z dizelskimi in CNG motorji opremljeni busi so varčni in zmogljivi, primerni tudi za daljša potovanja.

Feniksbus pa se ponaša predvsem z odlikami, ki so na prvi pogled skrite. S konstrukcijo iz karbona, nerjavečega jekla in aluminija je bus vzdržljiv in odporen na dejavnike, ki bi vozilo lahko predčasno poslali na Iveco servis. Že ob nakupu bo bus pripravljen na uporabo, ob primernem vzdrževanju pa bo življenjska doba izjemno dolga. Reden Iveco servis zagotavlja brezhibno delovanje tudi pri vsakdanji uporabi in na zahtevnejših poteh. Seveda pa pooblaščeni Iveco servis nudi še originalne nadomestne dele in s tem povezane storitve, ki dodajo piko na i izkušnji z Iveco Feniksbusom.