Parni čistilec

Zanesljivo gospodinjsko čiščenje

Če pri čiščenju pogosto iščemo izgovore v pomanjkljivi opremi, bodo napredne naprave Karcher temu gotov naredile konec. Priznana nemška znamka namreč v ponudbi vključuje tudi pestro zbirko odličnih naprav za gospodinjsko čiščenje, kar pomeni, da to opravilo ne bo več povzročalo težav.

Vsestransko čiščenje

Za vsestransko gospodinjsko čiščenje vsekakor poskrbi parni čistilec. Ta velja za enega izmed najbolj univerzalnih čistilnih pripomočkov in se še zdaleč ne uporablja le za domače čiščenje – naprednejše naprave te vrste so nepogrešljive tudi pri profesionalnih uporabnikih. Zakaj je parni čistilec tako priljubljena in priporočljiva opcija za domače čiščenje? Predvsem zato, ker se učinkovito spopade z vsemi vrstami trdovratnih madežev. Moč vroče pare je presenetljivo učinkovita, pri tem pa ni potrebe po drugih kemičnih sredstvih. Priročen parni čistilec je vsekakor pametno imeti doma – z njim ne bo težko kar sproti počistiti vsakega madeža, ali pa se bomo lažje končno lotili tiste umazanije, ki se nabira že nekaj časa.

Mokro in suho sesanje

Sesalnik Karcher je prav tako nepogrešljiv kos opreme za gospodinjsko čiščenje. Nasploh je sesalnik nujna oprema vsakega gospodinjstva, še posebej, če gre za kakovostno napravo, ki zmore več kot le običajno sesanje. Sesalnik Karcher lahko dobimo v različnih izvedbah, tako za mokro kot za suho čiščenje. Nekateri modeli pravzaprav v eni napravi združujejo obe funkciji, poleg tega pa zagotavljajo še učinkovito sušenje po mokrem sesanju. V nekaterih primerih bo dobra izbira tudi specializiran sesalnik Karcher, na primer takšen za pepel. V vsakem primeru pa gre za kakovostne naprave, ki se izkažejo z učinkovitostjo pri delu in dolgo življenjsko dobo.