Prodaja kartus

Zanesljiv prodajalec kartuš in tonerjev

Zanimivo je, da nakup tonerjev in kartuš ni povsem enostavno opravilo, prej nasprotno. Na voljo je namreč cela vrsta izdelkov, ki ustrezajo le zelo omejenemu naboru modelov tiskalnikov različnih znamk, a tudi za isti tiskalnik imamo pogosto na izbiro več različnih kartuš oziroma tonerjev. Da ne omenjamo tiskalnikov, ki zahtevajo večje število kartuš, pri nekaterih naprednejših napravah pa lahko kartuše s posebnimi barvami celo opcijsko dodajamo, niso pa zahtevane. Treba je torej najti zanesljivega prodajalca, ki bo pri izbiri pomagal, nato pa tudi ponudil izdelek, ki ga res iščemo.

Originalni tonerji in kartuše

Prodaja kartuš znamke HP in tonerjev se v veliki meri deli na prodajo originalnih in neoriginalnih izdelkov, mnogi prodajalci pa ponujajo kar oboje. Če nimamo posebnih zahtev, lahko izberemo katerokoli opcijo, drugače pa je, če pridejo v poštev le originalni tonerji. V takšnem primeru je seveda pametno izbrati zanesljivega prodajalca, ki ima na zalogi originalne izdelke neposredno od proizvajalcev. Ta opcija je dobrodošla za poslovne in druge uporabnike, ki uporabljajo le originalne izdelke – ti se s tonerji in kartušami pogosto zalagajo vnaprej, s prodajalci pa sklenejo pogodbe. Ključnega pomena je torej, da so v ponudbi res originalni tonerji oziroma kartuše, sicer so lahko posledice precej usodne.

Različne izvedbe tonerjev in kartuš

Poleg tega pa je prodaja kartuš in tonerjev precej razgibana tudi znotraj obeh prej omenjenih področij. Na izbiro imamo na primer različne izvedbe barv, na primer posebne fotografske barve, pa tudi različne kapacitete. Prodaja kartuš in tonerjev ponuja veliko izbire, pri kateri lahko pomaga zanesljiv prodajalec.