Vsestranski mini bus

Nakup avtobusa mora biti seveda vedno prilagojen prav posebnim potrebam lastnika oziroma upravitelja. Zato pa se včasih zgodi, da je težko najti vozilo, ki bo namenu povsem ustrezalo. Velik del ponudbe je prilagojen prevozom na daljše relacije, kjer prednjačijo veliki in prostorni avtobusi, veliko izbire pa je seveda tudi med mestnimi avtobusi. Na področju manjših busov za regionalne transporte oziroma krajše relacije pa pogosto ni toliko izbire – prav v takšnih primerih se namreč izkažejo vsestranski busi, ki jih ni veliko. En izmed teh je Iveco Feniksbus.

Feniksbus s svojo kapaciteto sodi že med večje mini buse – ima namreč dovolj prostora za 33 sedežev, čeprav so seveda možne različne konfiguracije. Prav prilagodljivost naredi ta bus tako vsestranski. Odlično se izkaže v vseh mogočih vlogah. Recimo pri rednem in izrednem potniškem transportu, kjer so ključni dejavniki kapaciteta, udobje in varnost. Pri kakšnih bolj specifičnih potrebah pride bolj do izraza prilagodljivost – recimo, če potrebujemo bus za prevoz potnikov in tovora hkrati, kar je pogost primer pri prevozu športnikov, glasbenikov in podobnih potnikov. Feniksbus se v takšnih primerih odlično izkaže.

Skrivnost Iveco busov

Rezervni deli Iveco poskrbijo, da bo bus tudi po dolgih letih uporabe kot nov. To je zelo pomembno, saj je zanesljivost vozila ključna lastnost. Originalni rezervni deli Iveco ohranjajo zanesljivost delovanja busov skozi celotno življenjsko dobo, s tem pa preprečujejo nevšečnosti, do katerih pride, če se vozilo kar naenkrat pokvari. Seveda je treba omeniti, da pridejo v poštev le originalni rezervni deli Iveco ter pooblaščeni serviserji.