vodovodne instalacije

Vodovodne inštalacije so zaželena storitev

Posamezna podjetja se ukvarjajo tudi z napeljavo vode v naša stanovanja oziroma hiše. Njihove storitve se imenujejo vodovodne inštalacije. Te najpogosteje vključujejo napeljavo in menjavo, montažo in menjavo, odmašitev ali pa priklop.

Napeljava in menjava; montaža in menjava

Vodovodne inštalacije tako vsebujejo številne storitve, med katerimi so v ospredju predvsem napeljava ter montaža. Strokovnjaki tako za nas napeljejo vodovodne in odtočne inštalacije, namontirajo pa lahko vodomere ter kotne ventile ter seveda vodne filtre.

Taka podjetja poleg inštalacij ponavadi poskrbi tudi za adaptacije kopalnic oziroma stanovanj, polaganje keramičnih ploščic ter dekorativnega kamna in še kaj podobnega.

Talno gretje – cena nas je presenetila

Vedno več ljudi se odloča za talno gretje. Tudi mi smo se začeli spraševati, zakaj je priljubljeno talno gretje. Cena, ki smo jo mimogrede preverili na mailu, se nam je zazdela v primerjavi z izjemnimi lastnostmi, ki jih ima tovrstno gretje, neverjetno nizka. Vseeno smo preverili kar nekaj različnih ponudnikov, toda cena je približno povsod enaka. Še vedno oklevamo, ali bi raje še vedno ostali pri radiatorskem ogrevanju ali bi se odločili za bolj sodoben način. Ko brskamo še po lastnostih talnega gretja, nas to povsem in dokončno prevzame.

Talno gretje – cena je nizka, lastnosti so izjemne

Za talno gretje so značilni manjši stroški za ogrevanje, predvsem zaradi nižje temperature vode. Pri vgradnji je značilno, da ima talno gretje izjemno majhno vgradno višino. To potrebujemo za izdelavo sloja s talnim gretjem. Sistem, ki je izredno učinkovit, lahko preizkusimo že en dan po vgradnji ter nadaljujemo z izdelavo talne obloge.