Polični kovinski regal

Varno in zanesljivo shranjevanje pripomočkov in materiala

Dolgoročno shranjevanje arhivskega materiala je lahko velik izziv v okoljih, kjer razmere ne zagotavljajo popolne zaščite pred raznimi nezgodami, ki lahko ogrozijo shranjene materiale. V delavnicah, skladiščih, poslovnih in gospodarskih prostorih ter drugih okoljih, kjer je treba poskrbeti za varno in zanesljivo shranjevanje pripomočkov in materiala, je treba zato uporabiti primerno pohištvo. To ne zagotavlja le varnosti in zanesljivosti, temveč tudi olajša organizacijo, sprosti prostor ter optimizira delovni proces, ki ga sicer ovira neurejen inventar.

Polični regali

Polični kovinski regal je v mnogih primerih idealna rešitev za shranjevanje vseh vrst pripomočkov in materialov. S prilagodljivimi policami in modularnimi elementi je možno učinkovito opremiti vsak prostor, seveda pa so takšni regali zelo dobri pri shranjevanju arhivskega gradiva. Polični kovinski regal je z odlično nosilnostjo primeren tudi za težje tovore, kar je dobrodošla odlika za večja skladišča. Se pa takšni regali uporabljajo v zelo različnih okoljih – so namreč univerzalno uporabni, cenovno dostopni in zelo prilagodljivi. Dober polični kovinski regal bo zelo uporaben tudi v domači delavnici ali garaži.

Kovinski in plastični zaboji

Brez takšnih in drugačnih zabojev ne gre. Plastični zaboji so nepogrešljivi za shranjevanje orodja in manjših pripomočkov, kovinski pa se uporabljajo za večje obremenitve, razsuti material in podobno. V vsakem primeru mora biti na voljo dovolj zabojev za učinkovito shranjevanje vseh pripomočkov in materialov. Zaboji omogočajo tudi učinkovito organizacijo skladišča, tako da so stvari vedno dostopne in lepo razvrščene. S tem tudi kovinski in plastični zaboji pripomorejo k tekočemu poteku dela.