Visokotlačni čistilec Lavor

Ugledne znamke na področju čiščenja

Pri pripomočkih za čiščenje znamka običajno ne pride do posebnega izraza, če nameravamo čistiti le domače gospodinjstvo. Pri izbiri metle na primer niti pomislimo ne na to, kakšne so odlike proizvajalca oziroma znamke. Nekoliko drugače je pri dražjih in kompleksnejših napravah, še večja razlika pa se pokaže pri izdelkih, ki so namenjeni zahtevnejši industrijski rabi. V takšnih primerih je izbira prave znamke pogosto prav tako pomembna kot izbira pravega izdelka.

Karcher

Znamka, ki je poznana tudi mnogim domačim uporabnikom ter zelo priznana med profesionalci. Ne samo po kakovostnih izdelkih, pohval je deležen tudi Karcher servis, ki skrbi za odlično delovanje in dolgo življenjsko dobo industrijskih čistilcev, ki so redno izpostavljeni velikim obremenitvam. Karcher servis je vsekakor en izmed razlogov za zaupanje tej znamki, je pa to le pika na i splošni kakovosti in zmogljivosti izdelkov. Znani so predvsem visokotlačni čistilci, a profesionalni program obsega še mnoge specializirane izdelke, ki so pisani na kožo zahtevnejšim uporabnikom. Pestra ponudba, kakovostni izdelki in Karcher servis zagotavljajo, da bo ta znamka gotovo prva, ki bo prišla na misel profesionalnim čistilcem.

Lavor

Nekoliko manj opazna znamka, čeprav morda lahko vseeno kje zasledimo kak visokotlačni čistilec Lavor. Gre za proizvajalca, ki svojo ponudbo bolj kot gospodinjskim uporabnikom prilagaja profesionalcem. Seveda je visokotlačni čistilec Lavor lahko dobra izbira tudi za domače uporabnike, a preostanek ponudbe nakazuje na to, da bodo z izdelki te znamke bolj zadovoljni profesionalci. Velik del ponudbe obsegajo industrijski mokro suhi sesalci in čistilci preprog, pa tudi pometalci, parni čistilci in druge napredne naprave. V vseh teh kategorijah je možno najti različno zmogljive izdelke, ki na ta način odgovarjajo potrebam različno zahtevnih uporabnikov. Povsem možno je najti osnoven visokotlačni čistilec Lavor za uporabo okoli hiše, kot tudi vrhunski visokotlačni čistilec za zahtevno profesionalno rabo. Kot nalašč za širok spekter uporabnikov!