Terenski viličar za večje naklone

Terenski viličar za večje naklone

Terenski viličar se lahko agilno in brez večjih težav premika po strmem in težkem terenu. Terenski viličar je izjemno hiter in v kratkem času prenese vsak tovor. Je glasnejši od skladiščnih viličarjev, vendar na prostem navadno hrup nikogar ne moti.  Ker ima izredno velika in dobra kolesa, ga lahko vozimo tudi po razmočenem in blatnem trenu, ki bi se navadnim viličarjem ugrezal. Kljub njegovi moči pa ni primeren za vleko vagonov, saj ni ustrezno narejen za takšno delo. Kljub njegovi izjemni hitrosti, moramo paziti, da ne prekoračimo najvišje dovoljene hitrosti, saj nočemo povzročiti nezaželene nesreče. 

Terenski viličar se odlično pomika nazaj in naprej. Idealen je za vzvratno vožnjo po strminah. Preden se delavec usede ter začne delati, mora opraviti pregled viličarja, saj bo le tako lahko opazil kakšno napako ali pomanjkljivost, ki bi pri delu lahko povzročila nesrečo. Med delom pa mora upoštevati pravilnik, ki je predpisan po določbah zakona o varstvu pri delu za posamezno podjetje. Le tako bo sebi in ostalim zagotovil najvišjo možno varnost. 

Prodaja viličarjev v Ljubljani

Prodaja viličarjev je v Sloveniji precej pogosta, zato je dobro, da si pred nakupom ogledamo ponudbo pri različnih prodajalcih. Le tako bomo lahko izbrali takšen model, ki nam bo resnično odgovarjal ter se dogovorili za ceno, ki bo primerna za naše finančne sposobnosti. Dober ponudnik ima na voljo prodajo ali pa najem viličarjev. Navadno vsi prodajalci nudijo tudi opravljanje obveznega servisa, s katerim nam bodo zagotovili optimalno delovanje naprave. 

Prodaja viličarjev je geslo, s katerim lahko po spletu poiščemo najugodnejšega ponudnika. Navadno vsi prodajalci ponujajo tudi nakup rezervnih delov za različne blagovne znamke. Kvalitetni rezervni deli so vedno iskani, saj se viličarji po dolgotrajni uporabi velikokrat pokvarijo. Ob okvari nam kakovostno podjetje nudi hitro popravilo ter s tem poskrbi za nemoteno delovanje našega skladišča.