Strešna klima za avtodom

Strešna klima za avtodom poskrbi za odlično gretje ter hlajenje avtodoma

Vsak izmed nas se skoraj zagotovo veseli tistega obdobja v letu, ko se odpravimo na dopust. Na dopust se seveda odpravimo z družino, ali pa prijatelji, to se seveda odločimo sami. Ljudje imamo različne želje, zato se tudi naša dopustovanja razlikujejo. Nekateri med svojim dopustom radi neprestano potujejo, zato je za njih zagotovo najboljša rešitev avtodom.

Strešna klima za avtodom nekako predstavlja obvezen pripomoček, saj poskrbi za odlično gretje in pa tudi hlajenje avtodoma. Avtodom je seveda praktičen v vseh letnih časih in se lahko z njim odpravimo dopustovati, kadar želimo. Je pa dejstvo, da moramo poskrbeti, da bo udobje na prvem mestu, saj bo posledično tudi izlet oziroma dopust toliko boljši in toliko bolj sproščen. Temperature seveda vplivajo tudi na našo zbranost, katera je ključnega pomena na cestah.

Strešna klima za avtodom poskrbi, da se vozilo ohladi ali ogreje do dolžine 10 metrov in to tudi pri minimalni porabi in minimalnem zagonskem toku.

Eberspacher ponuja naprave, ki poskrbijo za optimalne pogoje voznika

Vsi se zavedamo dejstva, da je udobje v vozilu nekaj, kar je zelo pomembno in kar vpliva na kakovost naše vožnje. Na cestah moramo biti seveda neprestano zbrani in če nimamo pravega udobja, tudi zbranosti ne moremo imeti. Temperature v vozilu so zagotovo eden izmed ključnih faktorjev udobja.

Eberspacher je tako odlično podjetje, ki nam ponuja naprave, ki poskrbijo z optimalne pogoje voznika. Njihov klimatski sistem poskrbi za to, da iz vozila prežene soparno vročino, prijetno ohladi temperaturo notranjosti in pa zmanjša tudi vlažnost zraka. Sistem pa ne deluje povsem neodvisno od motorja, s tem varčujemo z gorivom in varujemo okolje.

Eberspacher tudi ne postavlja previsokih cen za svoje izdelke, zato si jih lahko privoščijo vsi poklicni vozniki, kateri preživijo v vozilu več ur dnevno in je za njih regulacije temperature ključnega pomena.