Stihl ms 441 za pripravo drvi

Stihl ms 441 za pripravo drvi

Stihl ms 441 je odlična za domačo pripravo. V kolikor doma še nimajo svoje motorne žage, si jo lahko izposodimo pri sosedu ali pa se obrnemo na prodajalne, ki imajo na voljo tudi izposojevalnico delovnih naprav in orodja. Po izposoji se bomo lahko prepričali, ali je določen model resnično primeren za naše potrebe ali ne. Kdor v rokah še nikoli ni držal motorne žage, bi moral najprej opraviti tečaj varne uporabe. Dobro pa bi bilo, da bi si kupil tudi vso zaščitno opremo. 

Stihl ms 441 boo varno uporabljali le, če bomo imeli dobre gozdarske hlače, ki preprečujejo ureznine v noge. Poleg tega je pri delu z motorno žago potrebno imeti tudi ustrezne rokavice, ki preprečujejo poškodbe na rokah. Glavo si moramo zaščititi s čelado, saj nam med podiranjem dreves, lahko mimogrede kaj pade na glavo. 

Stihl ms 441 najpametnejši uporabljajo le, ko imajo na sebi zaščitna očala ali vezir, ki jih ščiti pred manjšimi delci. Med žaganjem je v zraku veliko delcev, ki letijo na vse strani. Tako nam brez ustrezne zaščite kakšen izmed njih prileti v oko in nam poškoduje vid. Najpametnejši delavci, se bodo pred žaganjem ustrezno opremili in tako varno opravili svoje delo. 

Husqvarna 555 za zahtevna dela

Husqvarna 555 je motorna žaga, ki je namenjena profesionalni gozdarski rabi, saj je primerna tudi za najtežja dela in je kos tudi izredno debelim drevesnim deblom. V kolikor smo poznavalci dela z motorno žago pa jo lahko uporabljamo tudi za domačo rabo, saj nam bo olajšala tudi najtežje žaganje. 

Husqvarna 555 ne porabi veliko goriva in ne proizvaja veliko izpušnih plinov. Tako med delovanjem ne bo škodila našemu zdravju in okolju. V sebi združuje inovacije ter napredno tehnologijo in je najboljši primer motorne žage na trgu. Vsak kupec jo pohvali in priporoča vsem bodočim uporabnikom.