Steklena stena za poslovne ali bivalne prostore

Steklena stena za poslovne ali bivalne prostore

Steklena stena je odličen način za ustvarjanje elegantnih prostorov, ki omogočajo prehajanje svetlobe in so izredno prijetni. S steklom lahko namreč dosežemo, da svetloba pride tudi do oddaljenih sob, kjer mogoče ni okna. To je idealen način za ustvarjanje manjših pisarn znotraj večjega kompleksa. V kolikor bi tam uporabljali mavčne predelne stene, bi ustvarili videz zaprtosti in teme. Tega pa si nihče ne želi, saj je tako vzdušje za kupce izredno odbijajoče. 

Steklena stena je lahko izdelana iz navadnega ali iz mlečnega stekla. Pri mlečnem steklu žal izgubimo moč svetlobe a pridobimo bolj intimen prostor, v katerega ne vidi vsakdo. Kdor si vseeno želi ohraniti svetlobo a hoče istočasno tudi malce zasebnosti, lahko poskrbi, da se na steklo zalepijo posebne nalepke, ki s svojimi očarljivimi vzorci preprečujejo nezaželene poglede. 

Steklena stena je resnično idealen način za vsak pisarniški prostor, saj jo bomo enostavno namestili in po potrebi tudi odstranili. 

 

Steklene drsne stene za enostavno odpiranje in zapiranje

Steklene drsne stene so odlične za vsako večje panoramsko okno. Izdelane so iz stekla in aluminija in tako elegantno krasijo vaš dom. Ker imajo vgrajen odličen mehanizem, jih lahko brez težav neprestano odpiramo in zapiramo. Ker so izdelane iz odličnih materialov nam omogočajo odlično tesnjenje, ki bo preprečevalo uhajanje toplega zraka. 

Steklene drsne stene so lahko narejene popolnoma po naših željah, saj imajo ponudniki na voljo ogromno različnih designov, med katerimi lahko izbiramo. Tudi barva okvirjev je lahko popolnoma prilagojena našemu okusu. 

Steklene drsne stene so tudi izjemno varne, tako da nas ne bo skrbelo, da bi nam v naši odsotnosti kdo vdrl. Poskrbijo tudi za zvočno izolacijo, tako da nas nikoli ne bo motil hrup, ki prihaja iz okolice. To je pomembno še zlasti za tiste, ki živijo v večjemu mestu.