Husqvarna TC 38

Sodobna oprema za vzdrževanje okolice hiše

S pomočjo nekaterih koristnih pripomočkov si lahko zelo olajšamo skrb za okolico hiše, predvsem pa zagotovimo čudovite rezultate, ki bodo naravnost navdušili. V preteklosti je vzdrževanje lepe trate zahtevalo veliko dela, danes pa v veliki meri za to poskrbijo kar razni stroji.

Vsestranski vrtni traktor

Vrtni traktor, kot je Husqvarna TC 38, so nadvse uporabni tako za osebne uporabnike, kot za tiste, ki potrebujejo napredne naprave za komercialno dejavnost. V vsakem primeru bo takšno vozilo zelo v pomoč. V osnovi gre za učinkovito kosilnico, ki se izkaže pri urejanju in vzdrževanju trate, Husqvarna TC 38 in drugi napredni stroji pa imajo še druge funkcionalnosti. Nepogrešljiva je recimo velika košara za shranjevanje drugih pripomočkov in prevoz materiala.

Za tiste, ki znajo vozilo docela izkoristiti, je Husqvarna TC 38 odlična izbira, pogosto pa pride v poštev že kakšen bolj osnoven model. Pomembno pa je, da se naprava pravilno uporablja in redno vzdržuje.

Žage in škarje

Na vrtu in okoli hiše pridejo še kako prav razne žage in škarje. Tudi te potrebujejo redno vzdrževanje, za kar poskrbi Stihl servis Trzin. Primerna in dobro vzdrževana žaga bo kos vsem nalogam, ki jih nalaga urejanje vrta. Niti debelejše vsiljive rastline ne bodo povzročale težav. Stihl servis Trzin seveda poleg popravil in vzdrževanja nudi tudi svetovanje in izbiro primernega pripomočka za določeno nalogo. Spet namreč velja, da je oprema na voljo v različnih razredih. Strokovnjaki v Stihl servisu Trzin bodo točno vedeli, katero orodje bo najbolj učinkovito in ugodno.