selitveni servis cenik

Selitveni servis – cenik in ponudba

Storitve selitvenih servisov so vedno zelo iskane, predvsem pa so stranke z njimi zadovoljne. Posebej to velja za mednarodne selitve, ki so pogosto zalogaj, s katerim se ni pametno soočati na lastno pest. Prav pri tem pa igra ključno vlogo pri odločitvi za selitveni servis cenik, saj so cene selitev odvisne od točnih zahtev stranke. Če gre za enostaven prevoz pohištva znotraj države, je strošek skorajda zanemarljiv, če gre za kompleksno selitev v tujino pa se znesek v trenutku močno poveča.

Ponudba selitvenih servisov

Mednarodne selitve niso samoumevna storitev vsakega selitvenega servisa. Mnogi ponudniki se ukvarjajo le z lokalnimi selitvami, kar pomeni, da niso primerni za prevažanje tovora preko meje. Takšni ponudniki so pogosto specializirani za lokalne selitve in ponujajo na tem področju zelo dovršene rešitve. Ker pa si s temi ne moremo pomagati, če iščemo selitev v tujino, bo treba najti selitveni servis z bolj pestro ponudbo. Na srečo nudijo mednarodne selitve mnogi večji servisi, tako da ni težko najti zanesljivega ponudnika. Verjetno ni odveč poudariti, da je pametno najti ponudnika, ki ima na tem področju dovolj izkušenj.

Za selitveni servis cenik razkrije precej drugačne številke, če namesto lokalne izberemo mednarodno selitev. Prav tako na ceno vpliva vrsta tovora oziroma zahtevnost prevoza in morebitno dodatno delo, ki pri tem nastane, na primer pakiranje, demontaža in podobno. Pogosto je pametno investirati v zavarovanje selitvenih stvari, kar seveda prinaša dodaten strošek, a zagotavlja povsem brezskrbno selitev predmetov, ki jih na poti preprosto ne želimo prepustiti kakršnemu k