Sava gume cenik

Sava gume cenik je iskalni niz, ki vas pripelje do najbolj ugodnih pnevmatik

Gume slovenskega proizvajalca Sava so med najbolj pogosto prodajanimi gumami v Sloveniji. V svojem asortimaju imajo zimske, letne in celoletne gume za vašega jeklenega konjička. Med seboj se poleg tega razlikujejo še po velikosti, hitrostni kategoriji in nosilnosti. Vsi ti podatki so bistvenega pomena preden se odločimo za nakup Sava gume. Cenik vseh pnevmatik Sava lahko poiščete na spletu pri različnih prodajalcih gum tega proizvajalca.

Gume se med seboj lahko cenovno bistveno razlikujejo. Zato je potrebno pred nakupom temeljito pregledati celotno ponudbo na spletu. V iskalni niz vtipkajte Sava gume cenik in na voljo vam bodo številni trgovci, ki prodajajo gume Sava. Večina od njih ima na spletu tudi cenike, tako da lahko sami pred nakupom naredite primerjavo med cenami. Če v tem času naletite na akcijsko ponudbo oziroma popuste, lahko gume Sava kupite že po izjemno ugodni ceni.

Menjava gum je ena od osnovnih vulkanizerskih storitev

Menjava gum je zakonsko predpisana. S 15. novembrom je v prometu obvezna uporaba zimske opreme. To pomeni, da morate na avtomobilu imeti zimske gume, ki imajo najmanj 3 mm profila. Če vaše gume ne zadovoljujejo teh kriterijev, potem morate imeti v vozilu zimske verige. To zimsko obdobje traja do 15. marca, ko lahko na vaše vozilo montirate letne gume, oziroma gume, ki imajo najmanj 1,6 mm profila.

Menjava gum vam je na voljo v vseh vulkanizerskih delavnicah in večjih avtoservisih, ki ponujajo vulkanizerske storitve. Menjavo gum vam opravijo za to usposobljeni serviserji, ki vam ob tem gume tudi primerno centrirajo. Če je potreben nakup novih gum, jih lahko kupite tudi pri samem vulkanizerju, če tega niste že prej naredili preko spleta. V primeru, ko doma nimate prostora za primerno skladiščenje gum, vam to lahko storijo tudi v številnih vulkanizerskih delavnicah, kjer menjajo gume.