Razlika med samskimi in poročenimi moški

Zakaj poročeni moški privlačijo toliko žensk? Ker jim ni treba “igrati igre”, da bi se dokazali, zato so sproščeni in samozavestni v pogovorih z nasprotnim spolom. Oddajajo občutek izkušenosti in “prepovedanega sadeža”. Njihov status kaže, da so privlačni najmanj eni ženski, in ravno to dejstvo jih naredi še bolj zaželene v očeh številnih žensk – potrdi njihovo presojo, da so vredni zasledovanja. Niso na razpolago in ta nedosegljivost jih naredi zelo zaželene. Resnično smrtonosna kombinacija.

Ostanite oddaljeni

Kaj se lahko samski moški iz vsega tega naučijo?

Vohajte rože. Uživajte v sončnem zahodu. Negujte “majhnega otroka” v sebi, ohranite “otročjost”, ženske to obožujejo. Bodite srečen človek in to tudi pokažite. Odkrijte svoje veselje do življenja. Imejte pripravljen nasmeh za vse (lahko tudi sramežljiv nasmešek). Cenite navihanost in smeh. Igrajte.

Obnašajte se poročeno. Ni vam treba “igrati igre” ali se dokazovati, vendar bodite sproščeni in samozavestni v pogovoru z nasprotnim spolom. Ne smete biti preveč dostopni za nasprotni spol; dovolite ženski, da vloži nekaj truda, da se vam približa. Izognite se obnašanju, da ste “na preži”, in nehajte izžarevati uboštvo in obup. Iz sebe delate norca, če z iztegnjenim jezikom hrepenite po ženski.

Ostanite nekoliko oddaljeni, hladnokrvni, mirni in zbrani, saj takrat izžarevate samozavest in moč. Kažite izkušenost in občutek “prepovedanega sadeža”, ponosa, občutljivosti, moči in sramežljivosti.

Nekaj izpovedi in priporočil

Vse ženske žarijo z veselo notranjo lepoto. Njihovi obrazi so študija rokokojskega kiparstva, nepoznanega, težavnega in zavitega zemljevida življenja. Njihov duh seže v predolgo zanikano eksplozijo strasti. So neoklesan dragulj, neprebujen šarm, oči se svetlikajo s skrivnimi pomeni in njihove globine so neodkrite. Zato se do njih tudi tako obnašaj! So največje bogastvo!
So čutne, tople in sprejemljive ter izžarevajo ljubezen. Več nasvetov na portalu ourtime.