Kärcher K 7

Privoščite si največ, kar lahko dobite

Za tiste, ki od svojega visokotlačnega čistilca zahtevajo nekaj več je Kärcher K 7 prav zagotovo najboljša izbita. Visokotlačni čistilec ima možnost nastavljanja tlaka s pomočjo plus oziroma minus gumba ter natančnega prikaza tlaka na LCD zaslonu, kar pomeni, da boste z lahkoto lahko točno nadzirali tlak, ki je najbolj primeren za dano površno. Prav tako se Kärcher K 7 ponaša z možnostjo uravnavanja količine čistilnega sredstva, kar je popolno za tiste predele, ki so nekoliko bolj oziroma manj umazani od ostalih in omogočajo bolj varčno uporabo čistil.

Za najbolj optimalno delovanje Kärcher K 7 poskrbi tako, da je Multi Jet razpršilna cev zasnovana tako, da na njej ni treba menjati razpršilne šobe ob tem, ko čistilec prehaja iz funkcije visokega tlaka do tega, da aparat uporabite za dodajanje sredstva za čiščenje. Prav tako pa se Kärcher K 7 ponaša s tem, da je na njem nameščen teleskopski ročaj, kar pomeni da lahko z največjo lahkoto dosežete prav vse, tudi tiste najbolj oddaljene koščke umazanije, ki bi se sicer lahko izognile. V kombinaciji z zmogljivim motorjem pa lahko Kärcher K 7 poskrbi za površinsko zmogljivost v vrednosti kar 60 m²/h.

Kaj pa se zgodi, ko se tovrstna naprava pokvari?

Lastnikom ni prav nobeno vprašanje, da je to naprava, ki ima precej veliko začetno ceno, kar pa tudi pomeni, da je treba za njo dodatno skrbeti. V ta namen je dostopen servis Kärcher, na katerem lahko poskrbijo tako za preventivne preglede recimo na začetku sezone čiščenja, ali pred večjim delom, ki ga imamo namen opraviti prav tako pa lahko servis Kärcher poskrbi za to, da se odpravi morebitne napake, upošteva garancijske menjave oziroma servis Kärcher  na splošno skrbi za to, da bo naprava lahko zdržala kar se da dolgo v normalnih delovnih pogojih.