HP ZBook

Prestižni poslovni prenosniki

Če potrebujemo prenosni računalnik višjega kakovostnega razreda, se bo treba ozreti po ponudbi v tako imenovanem poslovnem razredu. Ti računalniki še zdaleč niso namenjeni le dejanskim poslovnim uporabnikom, temveč gre za vsestransko uporabne izdelke, ki so prilagojeni nekoliko zahtevnejšim uporabnikom – ponujajo kakovost, zanesljivost in zmogljivost, torej ravno tiste kvalitete, na katere se lahko zanesemo. Treba pa bo izbrati pravo serijo in izdelek.

HP ZBook

Prenosni računalnik HP ZBook je skorajda samoumevna izbira tistih, ki iščejo zanesljiv poslovni prenosnik višjega razreda. Gre za prestižne izdelke priznanega proizvajalca, torej se lahko na prenosnik iz serije ZBook res povsem zanesemo.

V seriji HP ZBook so na voljo različni prenosni računalniki, vse izdelke pod to oznako pa družijo nekatere skupne lastnosti, zaradi katerih je ZBook optimalna izbira za mnoge zahtevnejše kupce. Gre za zmogljive in napredne prenosnike, ki se za nameček ponašajo še s privlačnim videzom in zelo kakovostno izdelavo. HP ZBook je najboljša izbira za tiste, ki iščejo prenosnik, ki bo izstopal prav v vsakem pogledu.

ASUS ZenBook

Serija ZenBook priznanega proizvajalca ASUS sicer ne vključuje le prestižnih prenosnikov višjega kakovostnega in cenovnega razreda, je pa morda prav zato še nekoliko bolj privlačna za kupce, ki iščejo odličen računalnik za svoje potrebe. Mnogi modeli pod to oznako vsekakor prepričajo s prestižnim dizajnom, vrhunsko strojno opremo in drugimi odlikami sodobnih poslovnih prenosnikov. Hkrati pa serija ASUS ZenBook te kvalitete uspešno prenaša tudi v nekoliko nižji cenovni razred, kjer so prav tako na voljo zanesljivi in zmogljivi prenosniki. Tako imajo uporabniki še več izbire, ne da bi morali sklepati velike kompromise na področju kakovosti in zmogljivosti. Prav po tem je znamka ASUS najbolj znana – varčuje pri detajlih, ki večinoma niso tako pomembni, medtem ko so ključne komponente vedno na najvišjem možnem nivoju. Serija ZenBook tako ponuja odlične poslovne računalnike za ugodno ceno.