Prešite odeje 140x200

Prešite odeje 140×200 iz tencela

Prešite odeje 140×200 so lahko izdelane tudi iz naravnega materiala, ki se imenuje tencel. Ljudje vedno bolj pogosto iščejo popolnoma naravne materiale, ki najbolje vplivajo na človeka. Naravni materiali običajno veliko bolje dihajo in so bolj zračni, kot umetni .Proizvajalci tkanin in materialov, so tako v želji po novih naravnih materialih, ustvarili popolnoma nov material imenovan tencel. 

Prešite odeje 140×200 in tencela so  tako izdelana iz vlaken, ki jih pridobijo iz naravne celuloze. Največja prednost tencela je ta, da je izredno mehak in prijeten na otip. Koža se v stiku s tencelom počuti dobro, saj tencel ne povzroča nobenih alergij. Poleg tega pa je tencel odličen za vpijanje vlage in človeškega znoja, ki se ustvari med spanjem. 

Prešite odeje 140×200 izdelane iz tencela bo tako na človeško telo delovala enako kvalitetno kot volna, saj bo poskrbela, da bo vsrkano vlago iz telesa enakomerno razpršila po prostoru in je ne bo zadrževala znotraj ležišča. Zato bomo po nakupu odeje iz tencela ponoči kvalitetno in dobro naspali. 

Posteljnina iz satena je odlična za spanec

Posteljnina iz satena postaja vse bolj priljubljena, saj je izredno mehka in prijetna na otip. Saten je izdelan iz bombaža. Njegov izgled pa nastane zaradi izredno tanke in kvalitetne preje, ki omogoča izredno gladek in rahlo svetleč material. 

Posteljnina iz satena je priljubljena tudi pri otrocih, ki v postelji preživijo še več časa kot njihovi starši. Odraščajoči otrok mora namreč ponoči spati vsaj 9 ur. Mlajši otroci pa v enemu dnevu prespijo tudi 11 ur. Zato je pomembno, da je njihova posteljnina resnično kvalitetna. Med spancem se namreč ne smejo potiti. 

Posteljnina iz satena jih bo odlično objela in popeljala v sladke sanje. Vsak otrok se bo v posteljnini iz satena zbudil sproščen in dobre volje. Po dobremu spancu pa bo tako pripravljen za igro in zabavo s starši.