Polnjenje klime.

Polnjenje klime

Polnjenje klime je obvezno če želimo ohraniti še naprej dobro in kvalitetno delovanje hladilne oziroma grelne klimatske naprave.

Polnjenje klime se po inovativnih in naprednih idejah polni z novim plinom R1234yf. Pričel se je uporabljati leta 2016 in bo v uporabi vse dokler bo avtomobil v uporabi.

Polnjenje klime je hiter in enostaven postopek, če ga uredi in opravlja izkušen strokovnjak na tem področju. Polnjenje klime v avtu poteka tako, da se odtesni plin iz avta, izprazni se olje in druge prisotne nečistoče, testira se porast tlaka v avtu, sistem se napolni z novim kvalitetnim oljem, klimo se ponovno napolni s plinom, nato pa se še preveri kakovost delovanja ponovno napolnjene klime.

Po zakonu vsi avtomobili, ki so bili izdelani po prvem januarju leta 2017 morajo imeti klimatske naprave napolnjene z plinom po imenu oziroma nazivu R1234yf, ta manj škoduje okolju in skrbi za njegovo ohranjanje, ter skrbi za večjo čistočo zraka. Vse to prispeva k boljšemu in kvalitetnejšemu načinu življenja.

Dometic

Dometic je podjetje, ki je znano po svoji kakovosti, inovativnosti in napredni tehnologiji.

Dometic nudi kakovostno in učinkovito hitro montažo, prodajo rezervnih delov in servisiranje različnih naprav.

Dometic podjetje je specializirano tudi za izdelavo in servisiranje klimatskih naprav. Ob nerednem servisiranju in pregledovanju se bodo v vaši hladilni napravi pričele razvijati zdravju škodljive bakterije, poleg tega pa bo v prostoru vedno prisoten vonj po zatohlem in plesni. Zato je ključnega pomena, da so vse klimatske redno pregledane in servisirane. To delo prepustite izkušenemu strokovnjaku, ki vam bo znal svetovati in dati vse potrebne napotke, da bi vaša klimatska naprava vam služila čim dlje in čim bolj kakovostno.

Klimatske naprave za počitniška vozila so lahko nameščena na mesto, kjer je strešno okno. Če želite hladilno napravo namestiti na katerem drugem mestu, se lahko vanj izreže luknja in se tako hladilno napravo namesti.