polični regali

Polični regali so odgovor na organizacijo delavnice

Vsak ki je komaj da kaj čas preživel v delavnicah ve, kako zelo pomembno je, da je vse na svojem mestu, urejeno in narejeno tako, da lahko prav vsak najde prav vse kar potrebuje in to ne da bi za to porabil pretirano veliko časa. Ravno tu vstopijo polični regali. Dobra kvaliteta, ki jo imajo polični regali je to, da so po navadi odprti, kar pomeni, da lahko hkrati vidimo vse, kar je na policah, ki so seveda prilagodljive, tako da imamo lahko le te nastavljene višje ali nižje odvisno od tega, kaj moramo tam shranjevati.

Prav tako je vsakemu, ki je kdaj delal v delavnici lahko jasno, da so ravno polični regali nekaj, kar ni pretirano uporabno za shranjevanje orodja, ampak po drugi strani rešujejo velik problem shranjevanja razsutega materiala, kot so kocke lesa ali železa, kotni profili, panti, in razdelilci, ki vsebujejo vse žive različne vijake, žeblje in matice, kar si jih lahko predstavljamo. Polični regali so zelo uporabni tudi zato, ker se lahko odločimo, da imajo le ti možnost zapiranja, kar pomeni, da ne bo vse v naši delavnici umazano, če moramo tam več žagati ali izvajati karkoli, kar povzroča veliko prahu.

Delovna miza posameznika je skoraj sveta

Ne glede na to, ali delamo v delavnici ali v pisarni prav vsak se lahko strinja z dejstvom, da je delovna miza skoraj da nekaj, kar je sveto. Ne le, da je ravno delovna miza mesto, za katerim preživimo največ časa, je tudi nekaj, kar je izjemno osebno. Samo mi vemo, kej se vse nahaja, kaj kam sodi, kako lahko mi funkcioniramo s tem, kar je naša miza in tega nam ne more prav nihče odvzeti. V delavnici je delovna miza še nekoliko več kot le to, ampak vseeno je lahko vez obrtnika na mizo neverjetno močna.