Polični kovinski regali

Pohištvo v sodobnih delavnicah

Na delovnem mestu je vsak kos pohištva običajno povsem prilagojen vlogi, ki jo opravlja. V sodobnih delavnicah večinoma srečujemo kovinsko pohištvo, ki ima pomembno nalogo, da ostane funkcionalno kar se da dolgo časa. Takšni kosi so robustni in odporni na vse mogoče nezgode, hkrati pa seveda zelo uporabni v svoji primarni nalogi. Vsestranski kovinski polični regali so odličen primer tovrstnega pohištva in velika pridobitev za vsako delavnico, ki potrebuje zanesljive in prilagodljive površine za shranjevanje arhivskega materiala.

Polični regali

Glavna prednost poličnih regalov je ta, da omogočajo preprosto sestavljanje in razstavljanje, oziroma so prilagodljivi in dopuščajo popolno svobodo pri oblikovanju shranjevalnih površin. So torej skoraj povsem univerzalni za vse mogoče potrebe shranjevanja. Kovinski polični regali se bodo zelo dobro obnesli povsod, kjer je potreba po stabilnih in funkcionalnih regalih za shranjevanje arhivskega materiala. Tudi, če so zelo pogosto v uporabi in se stalno sestavljajo in razstavljajo. Prav tu se izkažejo prednosti, ki jih prinaša kovinsko pohištvo – niti pri pogosti rabi ne pride do poškodb ali obrabe, tako da kovinski polični regali svojo nalogo opravljajo skozi dolga leta uporabe.

V sodobnih delavnicah najdemo tudi drugo kovinsko pohištvo, kot seveda tudi pohištvo iz drugih materialov. Konstrukcije vseh vrst opreme so skoraj vedno vsaj deloma kovinske, z izjemo nekaterih manjših izdelkov, ki so v celoti plastični. Kovinska je lahko na primer delovna miza z delovno površino iz drugačnega materiala, prav tako so kovinske robustne omare za orodje ter garderobne omare in druga oprema za shranjevanje raznega materiala.