parket

Parket je ena od najhvaležnejših talnih oblog

Talna obloga lahko zelo vpliva na vaše udobje in počutje v prostoru. Ravno zato je še toliko pomembneje, da si v svoj dom položite takšno oblogo, ki vam bo dobro pa tudi dovolj dolgo časa služila. Parket je med vsemi možnostmi ena od najboljših izbir.

Verjetno ob terminu parket najprej pomislite na klasični parket, ki je tudi sicer med uporabniki še vedno najbolj priljubljen. A po drugi strani lahko na trgu izbirate med veliko množico najrazličnejših parketov. 

Izjemno dobrodošel je tudi gotovi parket. Tudi ta parket vam ponuja več različic. Na trgu lahko izbirate med dvoslojnim ali troslojnim in celo med sedemslojnim gotovim parketom. Ne glede na to, za katero vrsto gotovega parketa se boste odločili, pa ste v resnici v veliki prednosti. Gotovi parket je namreč povsem kompatibilen s talnim ogrevanjem. 

Če želite v svoj dom vnesti videz brezčasnosti, pa je najboljša izbira zagotovo masivni klasični parket ali pa kmečki pod, ki je prav tako izredno zanimiva izbira. 

Visokokakovosten hrastov parket 

Hrastov parket je na trgu zelo cenjena vrsta oziroma tip parketa. Spada namreč med najbolj kakovostne vrste parketov. Našli ga boste lahko v številnih različicah, kot je, na primer, hrastov gotovi parket. 

Hrastov parket je prav tako kot druge vrste parketa lakirani ali oljeni. Razlika med njima je lahko kar velika. Pomembno je, da se zavedate, da je upravljanje z lakiranim parketom nekoliko zahtevnejše. Morda je tudi zato oljen parket iz hrasta bolj dobrodošel za vas. 

Visokokakovostni hrastov parket vam je na voljo tudi v priznani spletni prodajalni ponudnika, ki ga lahko obiščete tudi v fizični prodajalni. V njej so vam na voljo vse vrste parketov, tudi iz drugih kakovostnih drevesnih vrst oziroma vrste lesa. Ponudnik vam poleg vrhunskih vrst parketa svetovno uveljavljenih proizvajalcev ponuja še druge storitve, na primer polaganje parketa, brušenje parketa, oljenje parketa, lakiranje parketa.