otroska soba Mali princ

Otroška soba Mali princ navdušuje našo mladino

Mladinske sobe so dandanes lahko opremljene tako, da nam ob vstopu vanje zastane dih. Za to lahko poskrbijo le najbolj vrhunski proizvajalci ter podjetja, med katera se uvršča tudi podjetje Mali princ. Otroška soba Mali princ je namreč lahko prava paša za oči. Opremljena je tako, kot so si to želeli naši otroci. In ravno za to se še raje nahajajo v njihovih prostorih, kjer se lahko družijo s prijatelji, igrajo ali pa pišejo domače naloge.

Mladinska soba za punce je opremljena po dekliško

Otroška soba Mali princ je lahko namenjena fantom ali pa dekletom. Seveda se tovrstni vrsti sobe med seboj razlikujeta, in sicer predvsem po barvah. Medtem ko je za fante priljubljena nebeško modra barva, je mladinska soba za punce ponavadi roza, rumena ali pa oranžna. Našteli smo le najbolj priljubljene barve, seveda pa se lahko pojavijo prav vseh barvnih vzorcih.

Pohištvo, ki ga obožujejo fantje in pohištvo za punce

Tudi ko vstopimo v prostor, vidimo, da je mladinska soba za punce povsem drugačna od fantovskih sob, in sicer že po izbiri pohištva. Medtem ko je za fante važno predvsem to, da imajo veliko prostora za razne igre, je za dekleta važno, da imajo mizo ter ogromne omare, kamor spravljajo svoje kose oblačil. Poleg tega je razlika tudi v posteljah. Dekleta imajo povsem drugače stil od fantov, predvsem kar se tiče vzorcev oziroma motivov, ki jih lahko narišemo ali nalepimo na postelje ter na ostale dele pohištva.

Sobe za punce se bodo vedno razlikovale od sob za fante. Ni pa nujno. Dandanes so na trgu prisotne že univerzalne sobe, ki so primerne za oba spola.