Otroske sobe po narocilu

Otroci si zaslužijo le najboljše

Otroške sobe po naročilu so vseh barv in oblik z maksimalnim izkoristkom prostora. Ideja izdelave sobe po naročilu je smotrna zato, ker se pohištvo lahko prilagaja prostornini, površini sobe, obliki stropa, legi oken in vrat, kar omogoča optimalno opremljanje bivalnega prostora.

Otroška soba je ljubek prostor, ki mora otroku nuditi varnost in zavetje. Dekliško oblikovane za dekleta, fantovsko za fante, za kogarkoli – vedno primerno in z okusom.

Od želje uporabnika je odvisna oblika pohištva in material, čeprav je največkrat priporočan les, saj daje naraven in topel občutek.

Izdelava otroške sobe po naročilu nudi tudi možnost boljšega izkoristka prostora, saj se z dvigom postelje ali predalnikov pridobi dodaten prostor pri tleh. Izkoristek ni zanemarljiv tudi pri omarah, ki z drsnim odpiranjem ne jemljejo prostora, ampak unikatno in spoštljivo do prostora ostajajo tesno ob steni.

Mladinska soba je prvi samostojni prostor, ko se otroško sobo preraste.

Oblika in barvna zasnova prostora je pomembna, saj ti dve osnovni prvini vplivata na počutje. Za prijetno počutje se navadno izbere tople barve, pastelne odtenke in svetle tone.

Mladinska soba je prostor, ki odraščajočemu v pomembnih letih nudi intimen prostor in zaledje, ki ga vsak potrebuje.

Mladinska soba, ki je narejena po meri in željah posameznika je prijazna rešitev za bivalni prostor v katerem mladi preživijo veliko časa. Barvitost, prostornost in seveda udobje so elementi, ki jih nosi mladinska soba, če je narejena z znanjem in ljubeznijo. Družinsko podjetje, ki se s tem že vrsto let ukvarja ve, kaj pritiče moderni in ljubki mladinski sobi.