Zobni vsadki

Najbolj priljubljene zobozdravstvene storitve v Sloveniji

Zobozdravstvo ne obsega le rednih pregledov in zdravljenj v primeru težav z zobmi. V ponudbi je še cela vrsta storitev, s katerimi ponudniki ciljajo na različne skupine. Na eni strani imamo na primer bogato zbirko storitev zobne protetike, ki ponuja veliko rešitev za tiste, ki bi radi nadomestili izgubljene zobe, veliko je tudi ortodontskih storitev za preureditev položaja zob, na drugi strani pa je zelo priljubljeno tudi estetsko zobozdravstvo.

Storitve zobne protetike

Med najbolj priljubljenimi storitvami zobne protetike so gotovo zobni vsadki. Ne samo, da so zelo učinkoviti in v mnogih primerih povsem neinvazivni, pogosto so na voljo po presenetljivo ugodnih cenah. Zobni vsadki so odlična rešitev za tiste, ki želijo nadomestiti manjkajoče zobe, zato sodijo med storitve, po katerih je največ povpraševanja. Posledično je tudi ponudba zobnih vsadkov v Sloveniji dokaj pestra.

Ortodontske storitve

Med ortodontske storitve pri nas se uvršča cel kup večjih in manjših posegov, predvsem pa zanimive in ugodne rešitve, kot je na primer Invisalign. Slovenija je to inovacijo dobro sprejela, tako da je po nevidnih aparatih Invisalign veliko povpraševanja. Posledično je za Invisalign Slovenija seveda tudi bogata s ponudbo. To ni vse med ortodontskimi storitvami – poleg Invisalign Slovenija nudi še raznolike druge storitve za hitre ali celovite posege preoblikovanja zob.

Estetske storitve

Zelo priljubljeno je predvsem beljenje zob. To je dandanes zelo hitra storitev, ki prinaša solidne rezultate tudi pri najbolj enostavnih in cenovno ugodnih posegih. Nič čudnega torej, da je veliko povpraševanja prav po osnovnih storitvah beljenja zob, v ponudbi pa seveda najdemo še bistveno bolj kompleksne estetske posege.