ford ranger

Kateri avto se bo najbolje odrezal v zahtevnih situacijah?

Tisti, ki pri vožnji ne želijo sklepati kompromisov, se bodo zanesli le na vozilo, ki omogoča brezskrbno vožnjo v vsakem vremenu in po vsakem terenu. Poleg tega morajo imeti takšni avtomobili tudi dovolj prostora za opremo ali tovor. V poštev pridejo predvsem poltovornjaki, ki so znani po svoji zmogljivosti in vsestranskosti, a hkrati prinašajo dovolj elegance, da se odlično znajdejo tudi v mestu. To sploh velja za Ford Ranger, ki je odličen primer elegantnega poltovornjaka srednje velikosti.

Ford avto je že od nekdaj priljubljena izbira tistih, ki od vozila pričakujejo še kaj več kot le vožnjo po cesti. Novi Ragner poskrbi za praktično vse potrebe, saj je opremljen z močnim dizelskim motorjem, štirikolesnim pogonom in seveda s prostornim odprtim prtljažnikom. Slednji si zasluži posebne pozornosti – v njem boste namreč lahko prevažali kar dobro tono tovora, kar je za mnoge zahtevnejše voznike, predvsem gospodarske uporabnike, nepogrešljiva odlika.

Čvrsta izdelava in zmogljivost pod pokrovom karoserije zagotavlja, da se bo Ford Ranger odlično odrezal v še tako neugodnih situacijah. Škoda bi se bilo voziti le po urejenih cestah v sončnem vremenu. Kot vsak Ford avto je tudi Ranger pripravljen na še kaj več, pri tem modelu pa je to še posebej očitno. Brez težav se boste soočili z dežjem in snegom, pa tudi z blatom in kamenjem na manj urejenih poteh ali brezpotjih. Ford Ranger je nedvomno prva izbira tistih, ki pri vožnji niso pripravljeni sklepati kompromisov in iščejo popolnost.