Ford Ranger

Kaj pomeni avto Ford

Še nekaj deset let nazaj je bila ponudba avtomobilov precej skromna in ni bilo velike izbire, pa tudi velikih razlik ne. Danes je drugače, saj so nam na voljo nešteti modeli vozil, med katerimi so nekateri pisani na koži voznikom z zelo specifičnimi potrebami, drugi pa so vsestranski in privlačni za zelo različne uporabnike. Eno pa ostaja enako – pametno je zaupati preizkušenim modelom priznanih proizvajalcev. Za avto Ford je jasno, da se bo odlično obnesel v razmerah, za katere je ustvarjen. Po ponudbi vozil tega proizvajalca bodo pobrskali predvsem tisti, ki pri izbiri zanesljivega vozila niso pripravljeni sklepati kompromisov. Tako osebna kot gospodarska vozila Ford bodo pri uporabi naravnost navdušila, in to skozi desetletja življenjske dobe.

Znamko Ford bodo izbrali uporabniki gospodarskih vozil, saj na tem področju ni veliko prostora za napake. Ford Ranger je na primer vozilo, ki uteleša vse glavne odlike sodobnega gospodarskega vozila. Gre za poltovornjak, namenjen zahtevnim uporabnikom, hkrati pa se Ford Ranger prav tako dobro obnese v vlogi osebnega avtomobila. To mu omogočajo tehnološke rešitve, ki morajo biti vgrajene v vsakem sodobnem gospodarskem vozilu. Seveda Ford Ranger ni edino vozilo, pisano na kožo gospodarskim uporabnikom, na voljo so tudi drugi modeli, ki prepričajo uporabnike z istimi odlikami.

Med osebnimi vozili je avto Ford prav tako priznana in priljubljena izbira. Modeli, kot sta Focus in Fiesta, sta na naših cestah stalnica, predvsem nove generacije pa dokazujejo, zakaj se Fordu splača zaupati. Gre za varne in varčne avtomobile s posebnim poudarkom na izkušnji vožnje, piko na i pa dodajo še serijsko vgrajeni sodobni tehnološki sistemi.