indos viličar

Indos viličar – odlična izbira za številne uporabnike viličarjev in podobnih naprav

Indos viličar je vrsta viličarja, ki je primerna za prav vsakdanjo rabo. Pri nas je takšna vrsta viličarjev v zelo pogosti uporabi, ker je za upravljanje zelo preprosta. Z njim lahko opravljamo tudi nekoliko zahtevnejše naloge.

Za Indos viličarja je značilno, da ima vgrajen hidravlični pomik levo-desno. Indos viličar lahko prenese približno 1200 kilogramov ter možnost dviga do treh metrov.

Navadno ima Indos viličar dizelsko pogon, posledično velja za varčnejšo vrsto viličarja, ker pri svojem delu ne porabi preveč goriva. Če si ne morete privoščiti novega viličarja, a ga vseeno dokaj pogosto uporabljate pri svojem delu, si ga lahko pri določenih ponudnikih tudi najamete ali kupite že rabljeno napravo.

Teleskopski viličar – za kakšno vrsto dela se najpogosteje uporablja

Za teleskopski viličar je najbolj značilen njegov izjemno dolg dvižni vrat, s pomočjo katerega nam omogoča, da imamo police in izdelke na njih lahko postavljene na zelo visokih mestih.

Teleskopski viličar je znan tudi po svojem robustnem ogrodju, narejen pa je zelo kakovostno. Na takšen način nam omogoča, da je naše delo še učinkovitejše pa tudi varčnejše.

Kakovosten teleskopski viličar si lahko ogledate tudi v spletni prodajalni ponudnika, ki vam poleg novih naprav ponuja še rabljene, obenem vam omogoča še storitev najem viličarja za določen čas.

Pri istem ponudniku si lahko naročite še servis viličarja, kar pa je v resnici zelo priročno. Če boste torej pri njem kupili nov ali rabljeni viličar, ga boste kasneje na isto mesto lahko pripeljali tudi pregledat oziroma popravit.

Sicer pa pri priznanem ponudniku lahko poleg različnih vrst viličarjev izbirate še med rezervnimi deli ali kosi, kot so, na primer, vilice za viličarje. Naprave in dele lahko po ugodnejših cenah naročate kar preko spleta, prevzeli pa jih boste seveda v fizičnih prostorih ponudnika, kjer boste napravo lahko tudi preizkusili.