Implantat po akcijski ceni

Implantat po akcijski ceni

Implantat lahko kirurgi vstavijo v vsako zdravo čeljust. Kdor ima pred posegom znake gengivitisa ali parodontoze, pa si mora dlesni najprej pozdraviti in šele nato lahko začne razmišljati o implantatih. Parodontoza namreč povzroči izpadanje zob. Bolezen lahko izredno hitro napreduje in je ob nepravilen pristopu usodna za vse zobe. 

Implantat se navadno vedno hitro zlije s pacientovo čeljustjo. Le redki posamezniki imajo po namestitvi težave. Tisti, ki imajo slabo kostnino, pa morajo najprej opraviti poseg s katerim kirurg nadomesti manjkajočo kostnino. Kostnino izgubimo zaradi vnetij ter po dolgotrajnih obdobjih brez zob. 

Implantat se lahko vstavi le v primerno dlesen, zato obstajajo posegi s katerimi nam omogočijo kostno razširitev, kostno dograditev, kostni presadki ter tudi dvig sinusnega dna. V kolikor se pri pacietnu opravi vsaj eden izmed naštetih posegov, je vstavljanje implantatov veliko dražje. Ker pa se do podrobnega pregleda RGT slike ne ve v kakšnem stanju so čeljusti, je težko napovedati točno ceno celotnega posega. 

All on 4 metoda omogoča popolno sanacijo zob

All on 4 je metoda s katero na v zgornjo čeljust vstavijo štiri implantate in v spodnjo ravno ako štiri. V spodnji čeljusti morata biti stranska implantata vstavljena določenim kotom. Tadnji implantati so dolgi celih 55 milimetrov. Celotna fiksna protetika je tako nameščena v 8 implantatih, ki trdno in kakovostno opravljajo svojo nalogo. 

All on 4 metoda je izredno enostavna a je vseeno zelo pomembno, da je pred namestitvijo pacientovo zdravstveno stanje brezhibno. Nekatere bolezni namreč vplivajo na celjenje ran po kirurškem posegu. 

All on 4 je izredno dobra naložba v lastno zdravje, saj postane oseba, ki je po dolgih letih dobila nove zobe popolnoma prenovljena in pomlajena. Vsekakor je metoda draga in si jo lahko privoščijo le redki, vendar je vsekakor vredno denar vložiti v svojo prihodnost. Vsakdo, ki se poda na to pot, je na koncu izjemno zadovoljen.