krizarjenje

Idealna destinacija za križarjenje – Bahami!

Bahami so skorajda prva asociacija, ki jo dobimo, če nam nekdo omeni križarjenje. Le kdo ne sanja o tem, da bi se z luksuzno ladjo zapeljal po kristalno čistem morju med idiličnimi tropskimi otočki? Zdaj oddih take vrste ni več le v domeni pregrešno bogatih, temveč se lahko uvrsti tudi na vaš seznam počitniških destinacij!

Bahami veljajo za prestižno turistično destinacijo, ki je idealna za križarjenje. Gre za otočje, ki leži v relativni bližini Floride, zato je dostopno tudi z ameriške celine, vsekakor pa je bolj osupljiv dostop z veliko ladjo križarko. Ne glede na to, kako pridemo na otočke, nas presenetijo očarljivi otočki, ki niso pretirano obljudeni. Brez težav je možno najti odmaknjene plaže in druge kotičke, na vsakem koraku pa lahko občudujemo čudovito tropsko okolico. Pogled z ladje je še posebej impresiven, saj se na čisti morski gladini en za drugim vrstijo neokrnjeni tropski otočki!

Kakšna je pravzaprav cena, ki jo zahtevajo za križarjenje Bahami? Glede na to, da gre za eno izmed najbolj zaželenih destinacij in da je v igri potovanje na drug konec sveta z velikansko ladjo, bi si morda mislili, da presega premoženjske sposobnosti povprečnega turista. A z nekaj iznajdljivosti si je možno privoščiti križarjenje v tako lepe kraje tudi po presenetljivo nizki ceni. Trik je v izbiri prave ponudbe. Izleta ne gre rezervirati na prvo žogo, temveč je veliko bolj smiselno preveriti, kaj nudijo ponudniki. Nekatere agencije še posebej izstopajo s privlačnimi cenami, ki vključujejo vse, kar lahko ponudijo za križarjenje Bahami.