električna drsna vrata

Električna drsna vrata so najtišja drsna vrata

Električna drsna vrata delujejo tudi v primeru izpada elektrike. Električna drsna vrata imajo baterijo, ki omogoča do 100 odpiranj ali 24 ur pripravljenosti. Baterija se ob vrnitvi električne energije ponovno napolni.

Ne glede na to kaj se zgodi v stavbi, ne boste postali njen ujetnik. Naj si bo le preprost izpad električne energije, požar ali celo naravne katastrofe, kot je na primer potres. 

Električna drsna vrata so najbolj priporočena iz strani strokovnjakov. Njihovo delovanje je preprosto in varčno. Le vgradnja električnih drsnih vrat ni tako enostavno, vendar z dobrimi gradbeniki, monterji izvedljiva.

Električna drsna vrata lahko kupimo z enim ali dvema drsnima vratnima kriloma v različnih konfiguracijah in stilih. 

Električna drsna vrata so zelo varna. In kar je tudi zelo pomembno so enostavna za uporabo, ter primerna za vsak vhod. Za vsak vhod so primerna, ker uporabniku nudijo enostavno odpiranje in zapiranje, kot tudi za hermetično zaprtje objekta.

Vse bolj priljubljena drsna vrata iz stekla 

Vsi proizvajalci in prodajalci znajo estetski videz vrat prilagoditi prostoru, stavbi in vašemu okusu. Drsna vrata so lahko iz različnih materialov, čedalje več uporabnikov pa navdušujejo drsna vrata steklena.  

Steklo je lahko mat, zatemnjeno, prozorno, refleksno, s peskanim vzorcem ali z natisnjeno sliko. Stekleno krilo je lahko narejeno iz elegantnih tankih profilov, s skritimi profili ali tudi brez le teh. Barva aluminijastih delov se tudi lahko prilagodi vašim željam, barvam prostora in okusu. 

Uporabnik mora izbrati tudi vrsto odpiranja, ki je za njegove potrebe najbolj primerno. 

Drsna vrata steklena se lahko odpirajo preko klasičnega senzorja, s prisotno kartico, z daljinskim upravljalnikom, preko brez dotičnega senzorja, ki mu je treba samo pomahati in deluje.

Drsna vrata steklena se lahko odprejo s tipko, ki je podobna stikalu za luč. Ne smemo pa pozabiti na odpiranje preko nevidnega senzorja, ki vrata odpre samo prej določenim uporabnikom, ter deluje preko nekovinskih materialov.