Ford Ranger

Brezkompromisna gospodarska vozila

Če izbiramo vozilo za običajno vsakdanjo vožnjo, si morda lahko privoščimo nekatere kompromise. A če potrebujemo vozilo za gospodarsko rabo, nimamo toliko svobode – izbrati moramo povsem zanesljivo vozilo, ki mora biti hkrati dovolj zmogljivo in opremljeno z vsemi potrebnimi funkcionalnostmi. Le redka avtohiša lahko ponudi veliko izbire pri tako specifičnih potrebah. Gotovo pa na takšna vprašanja dobro odgovorijo določena priznana gospodarska vozila.

Ford Ranger

Če ima avtohiša v ponudbi novega Rangerja, verjetno sploh ne bo treba brskati po preostali ponudbi. Ranger namreč zadosti zelo širokemu spektru potreb, v mnogih vlogah pa se obnese tako dobro, da bi lahko prisegli, da je bil izdelan prav za tisto specifično nalogo.

Ford Ranger je elegantni poltovornjak, ki se s svojimi dimenzijami in dizajnom vsekakor dobro znajde na vsaki cesti, tudi na mestnih ulicah. A izgled je lahko varljiv – pod pokrovom motorja ne manjka zmogljivosti, ki zagotavlja, da bo vozilo kos tudi največjim izzivom. Ranger ne potrebuje urejene ceste, temveč se prav tako dobro znajde na brezpotjih in celo na zahtevnih terenih. Pride lahko praktično kamorkoli, za kar poskrbi 4×4 pogon z elektronskim preklopom.

Ford Ranger je torej idealno vozilo za zahtevnejše uporabnike. Prtljažni prostor je dovolj velik, da zadosti zelo raznolikim potrebam, isto pa velja tudi za nosilnost, ki je še posebej impresivna – dobro tono lahko prenese, vleče pa lahko kar tri tone in pol.

Dobro založena avtohiša bo imela v ponudbi različne Rangerje. Model omogoča nekaj prilagodljivosti in je zato pisan na kožo vsem mogočim uporabnikom.