skok v tandemu cena

Bovec iz zraka ali vode

Če želite Bovec občudovati iz zraka, je odlična opcija skok s padalom v tandemu. Je pa za skok v tandemu cena odvisna od trajanja – za krajši polet, ki traja od 20 min do 30 min, je potrebno odšteti nekoliko manj kot za daljše polete, ki so dolgi nekje od 30 min pa do 1 ure.

Za skok v tandemu je cena primerna glede na strošek opreme in vodiča in je večinoma dostopna mladim in starejšim, ki se odločijo za takšno zračno doživetje. V vsakem primeru pa je za skok v tandemu cena dostopna na spletni strani in na naslovu, kjer so dosegljive tudi vse ostale informacije v zvezi z letenjem v tandemu ter rezervacijo terminov.

Tudi rafting nudi kombinacijo adrenalinskega športa in športa v naravi, za katerega je potrebno nekoliko spretnosti in moči.

Rafting Bovec je oblika rekreacije, ki tudi tistim, ki to niso, nudi priložnost izkusiti Sočo v vsej njeni divji in mirni naravi. Rafting Bovec vsem oblikam organiziranih družb, družin oziroma parov, približa Sočo in nudi varno doživetje bistre vode, ki samovoljno oblikuje struge in tvori brzice nad katerimi se že dolgo navdušujejo ljubitelji narave in športa.

Na voljo so daljše in zahtevnejše ture in krajše ter manj zahtevne, odvisno od želje posameznika, vse oblike spustov z raftom pa vsebujejo panoramski izlet s čudovitim razgledom hribovite okolice in mirnejše kotičke, ki ponujajo skok v vodo.

Z raftingom Bovec lahko presenetite službeni kolektiv ali pa svojo družino in preverite, koliko poguma se skriva v vaših bližnjih.