katering

Katering po želji naročnika

Če radi sledite trendom tudi pri ponudnikih hrane in pijače, ste najverjetneje že slišali za katering, ki je pri nas v zadnjem času ena od najbolj priljubljenih gostinskih storitev. K nam je prišla iz tujine, kjer je še vedno zelo uveljavljena, saj se je izkazala za sila praktično pa tudi cenovno dovolj dostopno storitev.

Katering postrežba vključuje vrhunsko pripravljene jedi, ki so lahko narejene posebej po želji naročnika. Obenem je v storitev lahko vključena še posebej izbrana pijača, ponudnik pa ne nazadnje lahko poskrbi tudi za prostor, glasbo, okrasitev ter še druge številne priljubljene animacije.

Cena katering storitve

Če smo vas ravnokar navdušili za to, da bi za naslednji rojstni dan imeli doma na vrtu katering postrežbo, vam priporočamo, da si že sedaj izberete najprimernejšega ponudnika, ki ga lahko poiščete kar po spletu. Na njem boste našli veliko ponudbe, zato si vzemite čas, preverite ne samo cene, temveč tudi katering menije.

Cena katering storitve je odvisna od menija, ki ga boste izbrali, od števila oseb in tudi od tega, kaj si boste zaželeli imeti še poleg. Morda boste na spletu naleteli na kakšno posebno akcijsko ponudbo, ki se vam jo splača izkoristiti. Ne pozabite se povezati z izbranim ponudnikom in mu kar preko spletne pošte ali telefonskega pogovora zastaviti vprašanja, ki vam še porajajo. Lahko pa se dogovorite za srečanje v živo, kjer boste lahko preizkusili nekaj od jedi, ki so vključene v katering meni.

Katering za poroko in večja slavja

Katering se je v zadnjem času zelo uveljavil tudi na večjih slavnostnih dogodkih, kjer ne sme manjkati vrhunsko pripravljene hrane in pijače. Vse več parov se ob svoji poroki odloča za takšen način postrežbe, ker se je izkazala za več kot odlično.

Katering vam omogoča, da vas ves čas dogajanja spremljajo natakarji, ki poskrbijo za to, da hrane ne zmanjka in da na dogodku nihče ne ostane žejen.